Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Jamer dat het niet goed schoon was maar het termijn was al verstreken toen wij het zagen.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    3
  • Schoonmaak
    2
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Helen Zwitserloot
Datum: 17 mei 2024

De aankomst was minder doordat wij verkeerd zijn ingelicht over de voorkeurslocatie. Maar de mevrouw bij de receptie heeft het erg professioneel en erg meegaand opgelost. Echt super en wij hebben daardoor een heerlijk, fijn en ontspannende vakantie gehad!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 mei 2024

Prima verblijf op een mooie locatie, alles was naar wens. Lag alleen nog zand in de douche. Maar verder alles goed!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 mei 2024

Fijn en schoon verblijf en van alle gemakken voorzien. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024

Graaf van Egmond. Mooie studio en tegenover strand.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 mei 2024

Mooie accommodatie met een perfecte ligging aan de boulevard in Egmond aan Zee. Goed onderhouden appartementen. Goed en volledig ingericht. Op de schoonmaak was niets aan te merken.
Enige minpuntje zijn de bedden; de matrassen zijn erg zacht en doorgelegen.
Heerlijk verblijf gehad.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 mei 2024

Heerlijke vakantie in een prima appartement

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 mei 2024

Mooi appartement. Hoge huurprijs, maar was het geld waard

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 mei 2024

Fijn en keurig verzorgd appartement, alles aanwezig.
enig minpunt is enorme hoeveelheid muggen op het terras, hierdoor niet mogelijk om terrasdeur open te zetten.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.