Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De Graaf van Egmont scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beĆÆnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2.510 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Bram Munters
Datum: 30 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel fijn verblijf appartement

rating-pie

Naam: R.J.H. Liefrink
Datum: 29 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf.

Mooi appartement op een super lokatie.

Extra Plus punt is de parkeergarage.

Wij komen zeker nog een keer terug.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel goed!!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Al meerdere keren in de Graaf van Egmond geweest en het was deze keer ook weer een heerlijke ervaring. Genoten van het uitzicht op de zee, de ruimte in het appartement en van mijn reisgezelschap en het dorp Egmond natuurlijk šŸ˜ . De combinatie maakte het weer een fijne herinnering.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Super leuke dames bij de ontvangst. Leuke accomodatie

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Dit formulier gaat erg over het park maar niet over het complex Graaf van Egmont, eigen code op de smalle parkeergarage in te rijden, naar verblif te gaan. Geen host gezien op zaterdag en zondag

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Perfecte ligging, mooie inrichting, parkeergarage

rating-pie

Naam: Mirjam Haakmeester Ambergen
Datum: 27 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het enige wat ons enorm tegen stond is
Dat wij een appartement op zeezicht hebben geboekt en hier ook voor betaald hebben, maar wij zaten op de zijkant 1.01 weliswaar zagen wij de zee wel,
Maar vond het zeker geen zeezicht!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Als je beneden binnenkomt hangt er een vreemde geur in de trappengang.
Idee om daar iets van luchtreinigers of geurtjes neer te hangen?

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.