Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De Graaf van Egmont scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.906 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi appartementen gebouw. Wel vrij warm, ben benieuwd hoe de temperatuur in de hoogzomer maanden is.
Bedden, lakens en dekbed zijn erg synthetisch en dus heel warm

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij vonden het appartement prachtig. Mooi uitzicht en leuk ingericht. Handig dat er een launderette aanwezig is. Aardig personeel. Na regen loopt het water niet goed van het balkon.

Naam: Gees Heun-Huiting
Datum: 26 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Late incheck en vroege uitcheck

Naam: Hennie Hopman
Datum: 24 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het appartement was netjes en schoon, we hadden gekozen voor een vroege check-in en we konden direct het appartement in. Het interieur en buitenruimte zag er prima verzorgd uit, appartement aan de voorzijde met uitzicht op de duinen.
Minpuntje voor de bedden, die hadden iets steviger gemogen. Het appartement zou geschikt zijn voor vier personen maar dit vinden we dan toch net te klein, buiten dat een heerlijke week gehad.

Naam: Ruud Burger
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Geweldig

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het vakantie verblijf was super op de fauteuils na want die zaten niet goed. Dit is in de 2 persoons studio.

Naam: M Droppert
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

alles ok

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooie locatie en gastvrije mensen. Kamer was lekker schoon. Door het balkon van de 1e wel donker. Verder prima verblijf gehad