Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima verblijf gehad in een keurige studio
Erg tevreden

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was een gezellig en ruim appartement. Alleen de voegen van de badkamer waren nogal viesā€¦..met mijn vinger heb ik veel viezigheid kunnen wegvegen šŸ„“

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Frans
Datum: 24 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben een prettig verblijf gehad. Misschien wel een vermelding maken dat de slaapkamer inpandig is dus geen raam maar ook geen ventilatie aanwezig.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima plek

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima verblijf en mooi dicht bij het strand.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk en mooi complex. Dichtbij centrum en het strand. Genieten hier!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 november 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Verder alles gezegd en hebben genoten.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.